Een Segway Personal Transporter, ook Segway PT of kortweg Segway genoemd, is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel.De besturingsmodule van de Segway PT bewaakt voortdurend de stand van het toestel met behulp van sensoren op basis van een MEMS-gyro. Door de elektromotoren automatisch bij te regelen blijft de Segway PT in balans, ongeacht de snelheid of het gewicht van de meegedragen bagage. De gebruiker bestuurt het apparaat door het verplaatsen van het lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen laat men de Segway PT voorwaarts bewegen en door achterwaarts te leunen laat men hem naar achteren rijden. 

 

Ninebot model E (Elite) is een transport robot in staat om de houding van de bestuurder aan te voelen en zich steeds horizontaal in balans te houden. Door het lichaam naar voren of naar achter te leunen bestuur je de Ninebot, hiermee kun je versnellen, vertragen en van richting veranderen. Ninebot volgt je lichaam en gaat daar waar jij wilt. Ninebot communiceert via Bluetooth met uw slimme telefoon, zo kunt u de ninebot op afstand bedienen of een intelligente diagnose van uw ninebot opvragen. Het gewicht van een Ninebot zonder het afneembare stuur is slechts 21Kg, dit lage gewicht en geringe omvang verhoogt de mobiliteit aanzienlijk. Ninebot kan ook worden uitgerust met een hoge capaciteit 670Wh accu, hierdoor verhoogt u de range van 16-20Km tot 30-45Km.

 

Een handzame driewieler die opgevouwen in de kleinste auto past. Gewicht valt erg mee, actieradius ook. Kortom een prima toepassing voor hen die het nodig hebben. Wij van Independent Wheels hebben de M Scooter van dichtbij gezien en dat was geen teleurstelling. Een simpel en niet erg opvallend desing. Functioneel en efficient, zeker geen "invalidekarretje". 

 

De 'Stigo' de nieuwste ontwikkeling. Een heel slim opvouwbare snorfietsje , binnen twee clicks inzetbaar, inklapbaar en lichtgewicht.  Thuis of op je werkplek gewoon in het stopcontact.